Scholingsdag

Enkele keren per jaar organiseert Borstvoedingorganisatie La Leche League een landelijke scholingsdag voor (aspirant) leidsters en geïntereseerde moeders. 

Voor elke scholingsdag wordt een nieuw programma samengesteld met sessies over allerlei onderwerpen.

Overweeg je LLL-leidster te worden? We organiseren een sessie waarbij al je vragen aan bod komen en je meer te weten komt over de praktijk van een borstvoedingsvrijwilliger.

Kinderen mee?

Natuurlijk zijn baby's en peuters die niet zonder mama kunnen van harte welkom. Het is de bedoeling dat de aanwezigheid van jouw kind de andere deelnemers niet belemmert de sessie te volgen. Het kan moeilijk zijn om een sessie te volgen en tegelijkertijd op je rondlopende kindje te letten. Voel je daarom vrij de sessie te verlaten als dit nodig is.

Lunch

We zorgen samen voor de lunch. Ook iets bij de koffie is welkom, maar we willen in ieder geval graag veel lekkers voor tussen de middag (graag met een kaartje erbij met de ingrediënten). Neem je je eigen bord, bestek en beker mee?

Aanmelden of meer weten? 

Je kunt je aanmelden tot donderdag 31 oktober via het aanmeldformulier . Je ontvangt een automatische bevestiging. Meer informatie over de locatie ontvang je na aanmelding. Deelname is gratis. Heb je daarna nog vragen? Mail naar scholingsdagen@lalecheleague.nl

Programma

Het programma van de aankomende scholingsdag 2 november 2019 (in Nieuwegein) kun je hier downloaden: