Tijdschrift Borstvoeding Vandaag 2018 nu verkrijgbaar

Borstvoeding Vandaag is het jaarlijkse full-color magazine van Borstvoedingorganisatie La Leche League voor iedereen die - persoonlijk of beroepsmatig - geïnteresseerd is in borstvoeding.
Of je nu zwanger of net bevallen bent, een oudere baby voedt of als zorgverlener met borstvoeding bezig bent, Borstvoeding Vandaag vertelt je alles wat je wilt weten rondom borstvoeding. Het magazine is ook een prima aanvulling op de leestafel in de wachtruimte van de praktijk of de afdeling. In elke editie staat een mix van informatieve artikelen en ervaringsverhalen. Daarnaast vind je wisselende andere rubrieken zoals columns en interviews, en bespreken we nieuwe boeken rondom borstvoeding en ouderschap. Ook vaders komen aan het woord.
Met ingang van 2018 verschijnt elk jaar een 'jaareditie' die wordt toegestuurd aan alle donateurs. Losse uitgaven zijn te bestellen in de webwinkel.

Gepubliceerd: 25 mei 2018 om 23:19 | Laatst bijgewerkt: 25 mei 2018 om 23:19

Foutmelding (level 2): Use of undefined constant EXCLUDE_PREFIX - assumed 'EXCLUDE_PREFIX' (this will throw an Error in a future version of PHP) In bestand: /home/lll/domains/lalecheleague.nl/public_html/src/LLL/NewsBundle/Resources/views/article.php Regelnummer: 29