Tijdschrift BOVA: Borstvoeding Vandaag

BOVA is het full-color magazine van Borstvoedingorganisatie La Leche League voor iedereen die - persoonlijk of beroepsmatig - geïnteresseerd is in borstvoeding.

Of je nu zwanger of net bevallen bent, een oudere baby voedt of als zorgverlener met borstvoeding bezig bent, BOVA vertelt je alles wat je wilt weten rondom borstvoeding. BOVA is ook een prima aanvulling op de leestafel in de wachtruimte van de praktijk of de afdeling.

In elke BOVA staat een mix van informatieve artikelen en ervaringsverhalen. Daarnaast vind je wisselende andere rubrieken zoals columns en interviews, en bespreken we nieuwe boeken rondom borstvoeding en ouderschap. Ook vaders komen aan het woord.

Als abonnee ontvang je jaarlijks vijf nummers - waaronder een themanummer - in je brievenbus. Een abonnement op het meest complete blad voor voedende moeders kost slechts €19,50 per jaar. Voor een kleine meerprijs kun je ook donateur worden van LLL, waarmee je onze vrijwilligers een steuntje in de rug geeft. Abonnee worden of een los exemplaar bestellen? Dat kan eenvoudig via onze webwinkel.

Jouw verhaal delen?

Voor het tijdschrift BOVA en voor onze website zijn we continu op zoek naar nieuwe ervaringsverhalen van vaders, moeders en zorgverleners. Ook zoeken we regelmatig mensen die willen meewerken aan een interview. Elk verhaal is uniek. Ook als jouw borstvoedingsperiode zonder problemen verloopt is je ervaring waardevol voor andere moeders. Wil je meewerken? Dan vragen we je om via dit formulier je inzending in te sturen.