Mijlpaal

Geef je al een tijd borstvoeding? Drie maanden, zes maanden, een jaar of twee jaar - het zijn allemaal mijlpalen in het leven van je kindje om bij stil te staan. Ook als je bijvoorbeeld één maand of negen maanden borstvoeding geeft en dit een belangrijke mijlpaal voor jullie is kunt je een mijlpaalkaartje aanvragen. Kies dan voor het kaartje 'jouw mijlpaal'. We hebben ook een mijlpaalkaartje voor moeders die niet live kunnen voeden maar moeten afkolven. Dit is de 'kolfmijlpaal'

Alle vrijwilligers van La Leche League hebben zelf ruime ervaring met het geven van borstvoeding. En al is borstvoeding geven geen wedstrijd, we kennen het gevoel van trots en blijdschap dat je kan overvallen als je een mijlpaal hebt behaald. Daarom sturen we je graag een gratis kaartje als aandenken aan dit bijzondere moment. 

Als 'bewijsmateriaal' vragen we je een foto van je kindje op te sturen. Regelmatig plaatsen we een aantal mooie, leuke en ontroerende foto's op onze website of in ons tijdschrift BOVA. Naast je foto kun je ook je ervaringsverhaal naar ons opsturen. We stellen het op prijs als je toestemming geeft om de foto en/of het verhaal te gebruiken voor publicatie, maar de keuze daarvoor is natuurlijk helemaal aan jullie als ouders. 

NB. Je ontvangt het kaartje zoals dit hiernaast is afgebeeld, dus niet met de door jou ingestuurde foto.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van een kaartje. We zouden het natuurlijk erg op prijs stellen wanneer je een (kleine) donatie naar ons zou willen overmaken. Als je bij je donatie 'mijlpaal' vermeldt, kunnen we dit bedrag gebruiken om ook in de toekomst andere moeders van een mijlpaalkaartje te kunnen blijven voorzien. Je kunt je donatie overmaken naar IBAN: NL97 INGB 0005 3912 80 ten name van St. La Leche League Nederland.

We gebruiken je adresgegevens alleen voor het versturen van het kaartje. We gaan je dus niet 'spammen'.
Je mag er rekening mee houden dat het maximaal 10 werkdagen duurt voor je het kaartje in huis hebt. Heb je hem na die tijd nog niet ontvangen of er is iets anders mis gegaan met de verzending, mail dan naar mijlpaal@lalecheleague.nl

Woon je niet in Nederland? Dan zijn er twee mogelijkheden:

 

Kaartje aanvragen? Vul dan dit formulier in.

TIP: Heb je problemen met het insturen van de aanvraag? Zet dan adblockers e.d. even uit. Meestal lost dat het probleem op.