Cursus borstvoeding (1/2) Steenwijk

Doelgroep Zwangeren en partners
Datum 26 juni 2023 van 20:00 tot 22:00 uur
Locatie Mr. Zigher ter Steghestraat 9 te Steenwijk. Gebouw zorggroep Oude en Nieuwe Land
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Esther Rosenboom

0521-518187

~~Cursus borstvoeding: bij voldoende deelname (minimaal 2 deelnemers/stellen).


1e avond o.a.: Hoe moedermelk wordt gemaakt. Borstvoeding in de kraamtijd. Aanleggen en voedingssignalen. Variëteit in baby's en borsten. Hulp en zorg bij borstvoeding. Rol van de partner. 2e avond: Problemen voorkomen; Stoppen met borstvoeding; Afkolven en bewaren van moedermelk. Combineren van werk en borstvoeding.            

Ben je zwanger en overweeg je om borstvoeding te geven aan je baby? Met onze informatieve en gezellige cursus van twee avonden en een ochtend ben je goed voorbereid. Je bent welkom in de huiskamer van het gebouw van GGD Jeugd (zorggroep ONL). De cursusavonden zijn op maandagavond 26 juni en 3 juli 2023.

Kosten: €22,50 voor twee avonden met partner, infopakketje met borstvoedingwaaier (ter waarde van €9,50). Je bent ook eenmalig gratis welkom op een bijeenkomsten voor ouder en baby na de bevalling. Het is ook mogelijk om voor €35, - de cursus te doen en daarbij ons complete "Borstvoeding, handboek voor ouders" te ontvangen. Je kunt tijdens de cursus contant betalen of eventueel het bedrag overmaken.  Je ontvangt een nota, zodat je die kunt indienen bij je ziektekostenverzekeraar. Graag bij opgeven een telefoonnummer achterlaten.