Online cursus (2/2) Lisserbroek

Doelgroep Zwangeren en partners
Datum 6 december 2022 van 19:00 tot 20:45 uur
Locatie Online borstvoedingscursus
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Miranda Hulsbos

0252-685731

Ben je zwanger? En denk je er over om borstvoeding te gaan geven? In onze online cursus van twee avonden kom je alles te weten wat je nodig hebt om een goede start te maken!

De eerste avond krijg je informatie over de voorbereiding, de kraamtijd en de eerste weken. We bespreken de eigenschappen van borstvoeding, het drinken aan de borst, hongersignalen, drinkpatroon, hoe weet je of je baby genoeg voeding krijgt en de rol van je partner. 

Op de tweede avond wordt ingegaan op bijzondere omstandigheden, het voorkomen en oplossen van problemen, afkolven van moedermelk, combineren van borstvoeding en een baan buitenshuis en het afbouwen van borstvoeding. Ook bij deze avond zijn partners van harte welkom.

Kosten

De kosten bedragen €35,- per ouderpaar voor twee avonden, inclusief het boek ‘Borstvoeding, compleet handboek voor ouders’ (losse verkoopprijs €24,50) of €25 als je kiest voor de Borstvoedingswaaier.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via lisserbroek@lalecheleague.nl. Als je je aanmeldt via de email, willen we graag de volgende gegevens ontvangen:

  • Je naam, adres en telefoonnummer;
  • De datum van de cursus waarvoor je je inschrijft.