Info- & ontmoetingsochtend Enschede

Doelgroep Zwangeren en voedende moeders met baby
Datum 10 december 2021 van 10:00 tot 12:00 uur
Locatie In Enschede, adres na aanmelding
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Karlijn Dresscher

06-19825649

Je bent van harte welkom tijdens onze gezellige en informatieve ochtend voor moeders en hun baby's.

Als je zwanger bent of een jonge baby hebt, helpt het om voedende moeders te ontmoeten en te zien hoe het is om een kindje borstvoeding te geven en heo andere moeders dit aanpakken. Misschien loop je ergens tegenaan, heb je een specifieke vraag of vind je het fijn ervaringen te delen met andere moeders. Dat kan allemaal, met een lekker kopje koffie of thee erbij. 

In verband met de huidige situatie is er een maximaal aantal deelnermers van 5 moeders mogelijk. Ook is aanmelden verplicht. De bijeenkomst zal op een andere locatie plaatsvinden dan gewoonlijk, zodat afstand houden goed mogelijk is. Adres ontvang je na aanmelding, locatie vlakbij de Universiteit. Op de locatie is een box en aankleedkussen aanwezig. Eventueel ook speelgoed, maar eigen speelgoed meenemen is ook prima. Aanmelden kan door te mailen naar enschede@lalecheleague.nl of te appen naar 06-19825649.

It is also possible to join the meetings if you don't speak Dutch, sharing experiences and information in English is no problem.

Geen kosten voor deelname, een vrije gift is altijd welkom, om de bijeenkomsten voort te kunnen zetten.