Info- & ontmoetingsochtend Zoetermeer

Doelgroep Zwangeren en voedende moeders met baby
Datum 12 mei 2020 van 09:30 tot 11:00 uur
Locatie Na aanmelding ontvang je informatie over de locatie.
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Cleo van Wetten

06-14469514

Je bent van harte welkom tijdens onze informatieve ochtend voor moeders en hun baby's/kinderen.

Als je zwanger bent of een jonge baby hebt, helpt het om voedende moeders te ontmoeten en te zien hoe het is om een kindje borstvoeding te geven. Misschien loop je ergens tegenaan, heb je een specifieke vraag of vind je het fijn ervaringen te delen met andere moeders over borstvoeding en het moederschap. Dat kan allemaal, onder het genot van een kopje koffie of thee (Voel je vrij om iets lekkers mee te nemen voor bij de koffie, om met elkaar te delen.). Aan (oudere) kindjes is gedacht, er is voldoende speelgoed aanwezig. Boeken, materialen en hulpmiddelen van La Leche League kunnen worden ingezien en gekocht.

Graag vooraf aanmelden (zie boven). Bij aanmelden graag je telefoonnummer vermelden en de leeftijd van je kindje(s). 

Borstvoedingorganisatie La Leche League is een vrijwilligersorganisatie en is afhankelijk van giften en de opbrengst van de verkoop van publicaties. Door je donatie laat je je waardering voor onze activiteiten blijken en geef je onze vrijwilligers een steuntje in de rug. Voor deze ochtenden rekenen we daarom de volgende bijdrage: niet-donateur: €2,50 en donateur: €1,-.

It is also possible to join the meetings if you don't speak Dutch, sharing experiences and information in English is no problem.