Cursus borstvoeding (1/2) Wageningen

Doelgroep Zwangeren en partners
Datum 15 oktober 2020 van 19:00 tot 21:00 uur
Locatie Verloskundigenpraktijk De Bakermat
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Lisanne Sprong

0318-842525

Sarah Heideman

0318-302602

Ben je zwanger en wil je je voorbereiden op de borstvoedingsperiode? Kom dan naar onze cursus! Deze bestaat uit twee avonden waarin je informatie krijgt over onderwerpen als goed aanleggen en antwoorden op vragen als ‘hoe weet ik of mijn kindje genoeg binnen krijgt?’. Op de tweede avond vertellen we over een aantal uitdagingen die je tegen zou kunnen komen en hoe je daarmee om kunt gaan.

Kosten

Je kunt kiezen uit de volgende twee pakketten: Pakket 1: 2 bijeenkomsten, borstvoedingswaaier en brochures: €25,- Pakket 2: 2 bijeenkomsten en Handboek borstvoeding: €35

Aanmelding

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar devallei@lalecheleague.nl met daarin je contact gegevens, of je partner mee komt en welk pakket je kiest. Vergeet voor de zekerheid niet de data te vermelden van de cursusavonden die je wilt bijwonen.

Corona

Zolang we nog 1,5 meter afstand moeten houden zijn we helaas genoodzaakt de cursus online te doen via Zoom. Dit omdat er niet voldoende ruimte is in de praktijkruimte van De Bakermat om deze afstand tot elkaar te kunnen bewaken. De cursussen blijven wel uitsluitend voor mensen uit de regio.