Info- & ontmoetingsochtend Ede

Doelgroep Voedende moeders met oudere baby/peuter
Datum 16 maart 2020 van 09:30 tot 11:30 uur
Locatie Locatie volgt via e-mail
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Lisanne Sprong

0318-842525

Sarah Heideman

0318-302602

Als je kindje wat ouder is verandert jullie borstvoedingrelatie. Op deze bijeenkomst kun je hierover praten met andere moeders die een ouder kindje borstvoeding geven. We beginnen vanuit een thema maar er is ruimte om je eigen vragen te stellen. We richten ons in deze bijeenkomst op moeders met een kindje dat ouder is dan 1 jaar. Maar uiteraard ben je met een jonge baby ook van harte welkom om eens te horen hoe dat nou gaat met een ouder kind aan de borst.

Het is handig als je je aan meldt door een mailtje te sturen naar devallei@lalecheleague.nl met daarin je naam, contactgegevens en de leeftijd van de kindjes die je mee neemt. Dan krijg je een uitnodiging met daarin verdere informatie. Ook als je nog niet zeker weet of je daadwerkelijk kunt komen is het nodig om te e-mailen i.v.m. de locatie.

La Leche League is een vrijwilligersorganisatie en afhankelijk van giften en verkoop van publicaties. Om de organisatie draaiende te houden vragen we daarom een vrijwillige eigen bijdrage. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kosten van een kopje koffie of thee in de horeca.

Houd voor meer informatie de facebook paginna van LLL De Vallei in de gaten. https://www.facebook.com/LLLdevallei/