Cursus borstvoeding (2/2) Hoofddorp

Doelgroep Zwangeren en partners
Datum 18 december 2019 van 19:30 tot 21:30 uur
Locatie Geboortecentrum PUUR, Kruislaan 4a te Hoofddorp
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Miranda Hulsbos

0252-685731

Ben je zwanger? En denk je er over om borstvoeding te gaan geven? In onze cursus van twee avonden kom je alles te weten wat je nodig hebt om een goede start te maken!

De eerste avond krijg je informatie over de voorbereiding, de kraamtijd en de eerste weken. We bespreken de eigenschappen van borstvoeding, het drinken aan de borst, hongersignalen, drinkpatroon, hoe weet je of je baby genoeg voeding krijgt en de rol van je partner. 

Op de tweede avond wordt ingegaan op bijzondere omstandigheden, het voorkomen en oplossen van problemen, afkolven van moedermelk, combineren van borstvoeding en een baan buitenshuis en het afbouwen van borstvoeding. Ook deze avond zijn partners van harte welkom.

Kosten

De kosten bedragen €30,- per ouderpaar voor twee avonden, inclusief het boek ‘Borstvoeding, compleet handboek voor ouders’ (losse verkoopprijs €24,50) of €20 als je kiest voor de Borstvoedingswaaier. Het boek en de waaier zijn in te zien tijdens de cursus. Je kunt alleen contant betalen en ontvangt een betalingsbewijs.
 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij de praktijkassistente van het Geboortecentrum: (023) 564 28 48 of via info@geboortecentrumpuur.nl. Als je je aanmeldt via de email, willen we graag de volgende gegevens ontvangen:

  • Je naam, adres en telefoonnummer;
  • Of je partner meekomt;
  • De datum van de cursus waarvoor je je inschrijft.