Cursus borstvoeding (2/3) Hoogkarspel

Doelgroep Zwangeren en partners
Datum 21 november 2019 van 20:00 tot 21:30 uur
Locatie Om de Noord 29, Hoogkarspel
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Lieke Mulder

06-41696670

Ben je zwanger en wil je graag borstvoeding gaan geven? In deze LLL borstvoedingscursus van drie avonden kom je alles te weten wat je nodig hebt om een goede start te maken. De data voor deze cursus zijn 14, 21 en 28 november.

De eerste avond krijg je informatie over voorbereiding, de kraamtijd en de eerste weken. We bespreken o.a. hoe een baby goed aan de borst gaat, hongersignalen, drinkpatroon, hoe je weet of je baby genoeg voeding binnen krijgt en de rol van de partner.

De tweede avond is een interactieve avond waarin we casussen behandelen. We gaan op zoek naar oplossingen voor de meest voorkomende obstakels aan de hand van je handboek of waaier, dus neem deze weer mee.

De derde avond komt het afkolven van moedermelk aan bod, het combineren van borstvoeding en een baan buitenshuis, het introduceren van ander voedsel en het afbouwen van borstvoeding.

De cursus is inclusief een cursusmap met brochures. De cursus is naar keuze met het boek 'Borstvoeding, compleet handboek voor ouders' of met de borstvoedingswaaier. De kosten bedragen €40,- per ouderpaar (met boek) of €30,- (met waaier) voor drie avonden inclusief koffie/thee en koek. Partners zijn van harte welkom!

Eén van de avonden los bijwonen kan ook. Dit kost €10,- inclusief twee brochures die bij het thema van de avond passen.