Info- & ontmoetingsochtend Bovenkarspel

Doelgroep Voedende moeders
Datum 11 december 2019 van 09:30 tot 11:30 uur
Locatie Na aanmelding ontvang je informatie over de locatie.
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Lieke Mulder

06-41696670

Voed je je baby of kindje nog maar net of al wat langer? Heb je vragen over borstvoeding, bijvoeding, nachtvoedingen, afkolven of andere onderwerpen? Vind je het leuk om andere (lang)voedende moeders te ontmoeten?

Je bent van harte welkom op de info & ontmoetingsbijeenkomst in Bovenkarspel. Onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers is er, naast een informatief gedeelte, veel ruimte voor het wisselen van persoonlijke ervaringen over borstvoeding en het moederschap.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in een woonhuis in Bovenkarspel vlakbij het winkelcentrum. Het adres ontvang je na aanmelding.
Bij aanmelding graag je telefoonnummer vermelden en de leeftijd van je kindje(s). Je kunt ook telefonisch aanmelden of whatsappen: 06-41696670.
Kinderen zijn van harte welkom, aan speelgoed (0-4 jaar) is gedacht.

Borstvoedingorganisatie La Leche League is een vrijwilligersorganisatie en is afhankelijk van giften en de opbrengst van de verkoop van publicaties. Door je donatie laat je je waardering voor onze activiteiten blijken en geef je onze vrijwilligers een steuntje in de rug. Voor deze ochtenden wordt een donatie gevraagd van ongeveer 2 euro.