Info- & ontmoetingsochtend Barendrecht/Rotterdam

Doelgroep Zwangeren en voedende moeders met baby
Datum 1 juli 2019 van 09:45 tot 11:45 uur
Locatie Na aanmelding ontvang je informatie over de locatie.
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Roeline den Ouden

Voed je je baby of kindje kort al wat langer? Heb je behoefte aan contact met andere voedende moeders of vragen m.b.t. borstvoeding, bijvoeding, nachtvoeding, vruchtbaarheid? Vind je het leuk om andere (lang)voedende moeders te ontmoeten? Kom dan naar deze voedende moederbijeenkomst. 

Je bent van harte welkom op de info- & ontmoetingsochtenden. Onder het genot van een kopje koffie/thee is er tijdens het uitwisselen van ervaringen over borstvoeding en het moederschap altijd een informatief gedeelte verweven die aansluit op de vragen en onderwerpen die de bijeenkomst leven. 

Voel je vrij om iets lekkers mee te nemen voor bij de koffie, om met elkaar te delen. Ook aan de kinderen is gedacht, er is genoeg speelgoed aanwezig. Je bent welkom van 9:45 - 11.45 uur.

Graag vooraf aanmelden (zie boven). Na aanmelding ontvang je informatie over de locatie.
Bij aanmelden graag je telefoonnummer vermelden en de leeftijd van je kindje(s).

Borstvoedingorganisatie La Leche League is een vrijwilligersorganisatie en is afhankelijk van giften en de opbrengst van de verkoop van publicaties. Door je donatie laat je je waardering voor onze activiteiten blijken en geef je onze vrijwilligers een steuntje in de rug. Voor deze ochtenden rekenen we daarom de volgende bijdrage: niet-donateur: €5,- en donateur: €3,50.

Locatie: Vind je het leuk om een keer gastvrouw te zijn van een informatie- en ontmoetingsochtend? We kunnen altijd een keer een (extra) bijeenkomst bij jou thuis organiseren voor je vriendinnen en voor jou. Neem dan contact met ons op.