Cursus borstvoeding (1/3) Hoogkarspel

Doelgroep Zwangeren en partners
Datum 27 juni 2019 van 20:00 tot 21:30 uur
Locatie Na aanmelding ontvang je informatie over de locatie.
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Wencke Dijkman

0228-751156

Ben je zwanger en wil je graag borstvoeding gaan geven? In deze LLL borstvoedingscursus van drie avonden kom je alles te weten wat je nodig hebt om een goede start te maken. De data voor deze cursus zijn 27 juni, 4 en 11 juli..

De eerste avond krijg je informatie over voorbereiding, de kraamtijd en de eerste weken. We besproken o.a. hoe een baby goed aan de borst gaat, hongersignalen, drinkpatroon, hoe je weet of je baby genoeg voeding binnen krijgt en de rol van de partner.

De tweede avond is een interactieve avond waarin we casussen behandelen. We gaan op zoek naar oplossingen voor de meest voorkomende obstakels. Je neemt je handboek of waaier mee.

De derde avond komt het afkolven van moedermelk aan bod, het combineren van borstvoeding en een baan buitenshuis, het introduceren van ander voedsel en het afbouwen van borstvoeding.

De cursus is inclusief een cursusmap met brochures. De cursus is naar keuze met het boek 'Borstvoeding, compleet handboek voor ouders' of met de borstvoedingswaaier. De kosten bedragen €40,- per ouderpaar (met boek) of €30,- (met waaier) voor drie avonden inclusief koffie/thee en koek. Partners zijn van harte welkom!

Eén van de avonden los bijwonen kan ook. Dit kost €10,- inclusief twee brochures die bij het thema van de avond passen.