Info- & ontmoetingsochtend Hattem

Doelgroep Zwangeren en voedende moeders met baby
Datum 8 maart 2019 van 10:00 tot 11:30 uur
Locatie Na aanmelding ontvang je informatie over de locatie.
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Susan Kers

Borstvoeding: Info- en Ontmoetingsochtend in Hattem

Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Heb je behoefte aan contact met andere ouders over borstvoeding? Vind je het leuk om ervaringen uit te wisselen over borstvoeding en het ouderschap? Kom dan van 10.00  tot 11.30 uur naar de informatie- en ontmoetingsochtend van borstvoedingorganisatie La Leche League (LLL) in Hattem! Deze ochtend wordt georganiseerd door Susan Kers, LLL leidster.

Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers kun je ook  antwoorden krijgen op borstvoedingsvragen. Daarnaast is er een mogelijkheid om publicaties van de organisatie in te zien en aan te schaffen.

De bijeenkomsten vinden plaats in brasserie Soul Sisters te Hattem. De kosten bedragen €5,- voor niet-donateurs en €3,50,- voor donateurs ,prijzen zijn incl. 1 consumptie met wat lekkers.

Lijk het je leuk om samen met je  kindje(s) te komen? Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar hattem@lalecheleague.nl. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer en de leeftijd van je kindje(s).Na aanmelding ontvang je per email een bevestiging met hierin ook de routebeschrijving naar de locatie.