Info- & ontmoetingsochtend Middelburg

Doelgroep Voedende moeders met kindje
Datum 14 december 2018 van 10:00 tot 11:30 uur
Locatie Na aanmelding ontvang je de adresgegevens.
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Anna Brinkman

06-18745911

Janneke Goudswaard

0118-714024

Voed je je baby of kindje nog maar net of al wat langer? Heb je vragen over borstvoeding, bijvoeding, nachtvoedingen, afkolven of andere onderwerpen? Vind je het leuk om andere (lang)voedende moeders te ontmoeten?

Je bent van harte welkom op onze info- & ontmoetingsochtenden in Middelburg. Onder het genot van een kopje koffie/thee is er naast een informatief gedeelte veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen over borstvoeding en het moederschap

Voel je vrij om iets lekkers mee te nemen voor bij de koffie, om met elkaar te delen. Ook aan de kinderen is gedacht, er is genoeg speelgoed aanwezig. Je bent welkom van 10:00 - 11.30 uur.

Graag vooraf aanmelden (zie boven). Na aanmelding ontvang je informatie over de locatie.
Bij aanmelden graag je telefoonnummer vermelden en de leeftijd van je kindje(s).

Wil je graag komen maar heb je geen vervoer, neem dan gerust contact op, wie weet kunnen we samen een oplossing bedenken. 

Borstvoedingorganisatie La Leche League is een vrijwilligersorganisatie en is afhankelijk van giften en de opbrengst van de verkoop van publicaties. Door je donatie laat je je waardering voor onze activiteiten blijken en geef je onze vrijwilligers een steuntje in de rug. Voor deze ochtenden rekenen we op een donatie van minimaal 2 euro.