Langer voeden

Bijeenkomsten voor langer voedende moeders

Een oudere baby of peuter aan de borst is in onze cultuur iets bijzonders. Veel La Leche League leidsters organiseren daarom bijeenkomsten voor langer voedende moeders om ervaringen uit te wisselen. Wat kan je op zo'n bijeenkomst verwachten?

Lees verder

Lang voeden

Langer voeden is in onze maatschappij best bijzonder, maar komt steeds meer voor. Langdurig voeden biedt vele voordelen: zowel voor jezelf als voor je kindje

Lees verder

Hoe lang borstvoeding geven?

Als je begint met borstvoeding geven, komt er ook een tijd dat je stopt. Maar hoe lang blijf je voeden?

Lees verder

Tandemvoeden

Je kunt meerdere kindjes tegelijk voeden, zoals bij een tweeling. Het voeden van kinderen van verschillende leeftijd heet tandemvoeden. Hoe dat precies werkt, lees je hier.

Lees verder

 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor ouders van borstgevoede kinderen. Niet alle informatie hoeft van toepassing te zijn op jouw situatie of relevant te zijn voor jouw levensstijl. Deze informatie is van algemene aard en niet bedoeld als advies, op welke wijze dan ook. Als je een borstvoedingsgerelateerd probleem hebt of specifieke vragen hebt over borstvoeding geven of zaken omtrent borstvoeding, waar je zelf niet uit komt, kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met een LLL-leidster. Dit kan per telefoon, per e-mail, of via de sociale media.