Goed aan de borst

Achteroverleunend: dé natuurlijke voedingshouding

Een ontspannen houding waar je achteroverleunt en jouw borstvoedinginstincten en die van je baby aanmoedigt. Dé aangeraden houding voor kraamtijd en wanneer je problemen ondervindt.

Lees verder

Goed aan de borst

Sommige baby's drinken meteen goed aan de borst; anderen hebben tijd nodig. Ook als moeder leer je hoe je je baby het beste aan de borst laat drinken. De eerste weken zijn een oefenperiode.

Lees verder

Hoe een baby de handjes gebruikt om aan de borst te gaan

Niet iedereen is bekend met de manier waarop een baby zijn handjes gebruikt om aan de borst te gaan. De baby krijgt daardoor vaak niet de tijd voor het hele zoekproces. Kennis hierover kan helpen om het drinken aan de borst te vergemakkelijken.

Lees verder

 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor ouders van borstgevoede kinderen. Niet alle informatie hoeft van toepassing te zijn op jouw situatie of relevant te zijn voor jouw levensstijl. Deze informatie is van algemene aard en niet bedoeld als advies, op welke wijze dan ook. Als je een borstvoedingsgerelateerd probleem hebt of specifieke vragen hebt over borstvoeding geven of zaken omtrent borstvoeding, waar je zelf niet uit komt, kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met een LLL-leidster. Dit kan per telefoon, per e-mail, of via de sociale media.