Fopspeen, zuigverwarring en tepelhoedje

Fopspeen en borstvoeding

Het lijkt wel eens of baby's en fopspenen bij elkaar horen. Fopspenen zijn in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Zijn fopspenen nuttig? Schadelijk? Lees er meer over in dit artikel.

Lees verder

Zuigverwarring

Soms wordt een baby kort na de geboorte of enkele weken erna onrustig aan de borst. Misschien lijkt het alsof de baby niet meer aan de borst wil.

Lees verder

Tepelhoedje

Een tepelhoedje kan voor sommige baby’s een nuttig hulpmiddel zijn om goed aan de borst te leren drinken. Maar soms ook juist niet. Gebruik een tepelhoedje altijd onder begeleiding van een lactatiekundige.

Lees verder

 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor ouders van borstgevoede kinderen. Niet alle informatie hoeft van toepassing te zijn op jouw situatie of relevant te zijn voor jouw levensstijl. Deze informatie is van algemene aard en niet bedoeld als advies, op welke wijze dan ook. Als je een borstvoedingsgerelateerd probleem hebt of specifieke vragen hebt over borstvoeding geven of zaken omtrent borstvoeding, waar je zelf niet uit komt, kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met een LLL-leidster. Dit kan per telefoon, per e-mail, of via de sociale media.