Algemeen nieuws

 • Koninklijke onderscheiding voor LLL-leidster Laura Streekstra

  2 maanden geleden

  Op 12 november heeft Laura Streekstra tijdens het 60-jarig jubileumsymposium van Borstvoedingorganisatie La Leche League een koninklijke onderscheiding ontvangen voor haar activiteiten voor LLL. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

  Lees meer

 • Scholingsdag, 24 september in Vleuten

  5 maanden geleden

  Enkele keren per jaar organiseert Borstvoedingorganisatie La Leche League een landelijke scholingsdag voor (aspirant-)leidsters en geïnteresseerde moeders. We nodigen je graag uit voor de scholingsdag op 24 september in Vleuten (bij Utrecht).

  Lees meer

 • Wereld Borstvoeding Week 2016

  6 maanden geleden

  Hoera, het is Wereld Borstvoeding Week (WBW)! Een feestelijke week om internationaal nog eens extra stil te staan bij het belang van borstvoeding. Elk jaar krijgt een thema mee en dit jaar is dat: Borstvoeding, een sleutel tot duurzame ontwikkeling.

  Lees meer

 • Scholingsdag, 25 juni in Woerden

  8 maanden geleden

  Enkele keren per jaar organiseert Borstvoedingorganisatie La Leche League een landelijke scholingsdag voor (aspirant-)leidsters en geïntereseerde moeders. We nodigen je graag uit voor de scholingsdag op 25 juni in Woerden. (bij Utrecht)

  Lees meer

 • Koninklijke onderscheiding voor LLL-leidster Nel Veenman

  9 maanden geleden

  Op 26 april heeft LLL-leidster Nel Veenman een koninklijke onderscheiding ontvangen voor haar vrijwilligerswerk bij Borstvoedingorganisatie La Leche League. Zij is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

  Lees meer

 • Telefonische bereikbaarheid

  1 jaar geleden

  Vanwege een storing in onze telefooncentrale is het landelijk nummer momenteel niet bereikbaar. Op www.kiezenvoorborstvoeding.nl kun je zien wie je op welk tijdstip kunt bellen. Onze vrijwilligers helpen je graag!

  Lees meer

 • Wereld Borstvoeding Week 2015

  1 jaar geleden

  Het thema van de Wereld Borstvoeding Week (1-7 augustus) en Samen voor Borstvoeding Week (week 40) is ‘Aan het werk met borstvoeding: het werkt!’

  Lees meer

 • Verdubbeling borstvoedingscijfers bij 6 maanden!

  1 jaar geleden

  De Peiling Melkvoeding 2015 van TNO toont aan dat steeds meer vrouwen langer borstvoeding geven. Het percentage moeders dat na 6 maanden borstvoeding geeft is zelfs meer dan verdubbeld ten opzichte van 2010.

  Lees meer

 • Platform borstvoeding: krachten bundelen

  1 jaar geleden

  Borstvoedingorganisatie La Leche League is vanaf de oprichting 12,5 jaar geleden actief deelnemer in het Nationaal Platform Borstvoeding. De samenwerking in dit platform blijkt duidelijk vruchten af te werpen: de borstvoedingscijfers zijn sterk gestegen. Het platform zal zich blijven inzetten om nieuwe doelen te realiseren.

  Lees meer