Algemeen nieuws

 • Wereld Borstvoeding Week 2017

  3 maanden geleden

  Wereldwijd is het van 1 tot 7 augustus Wereld Borstvoeding Week. Het thema is 'Samen sterk voor borstvoeding'.

  Lees meer

 • Koninklijke onderscheiding voor LLL-leidster Ingrid Schriever

  6 maanden geleden

  Op 26 april heeft Ingrid Schriever van Borstvoedingorganisatie La Leche League een koninklijke onderscheiding ontvangen voor haar activiteiten voor LLL. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

  Lees meer

 • Gele koorts vaccin - rectificatie Handboek borstvoeding

  8 maanden geleden

  In Borstvoeding, compleet handboek voor ouders (2014, 2016) staat vermeld dat een moeder zich tijdens de borstvoedingsperiode veilig tegen gele koorts kan laten vaccineren. Uit onderzoek is gebleken dat jonge baby's mogelijk toch ziek kunnen worden. De boeken worden daarom vanaf nu voorzien van een rectificatie. Deze is vanzelfsprekend ook te downloaden voor hen die het boek al in bezit hebben.

  Lees meer

 • Koninklijke onderscheiding voor LLL-leidster Laura Streekstra

  11 maanden geleden

  Op 12 november heeft Laura Streekstra tijdens het 60-jarig jubileumsymposium van Borstvoedingorganisatie La Leche League een koninklijke onderscheiding ontvangen voor haar activiteiten voor LLL. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

  Lees meer

 • Scholingsdag, 24 september in Vleuten

  1 jaar geleden

  Enkele keren per jaar organiseert Borstvoedingorganisatie La Leche League een landelijke scholingsdag voor (aspirant-)leidsters en geïnteresseerde moeders. We nodigen je graag uit voor de scholingsdag op 24 september in Vleuten (bij Utrecht).

  Lees meer

 • Wereld Borstvoeding Week 2016

  1 jaar geleden

  Hoera, het is Wereld Borstvoeding Week (WBW)! Een feestelijke week om internationaal nog eens extra stil te staan bij het belang van borstvoeding. Elk jaar krijgt een thema mee en dit jaar is dat: Borstvoeding, een sleutel tot duurzame ontwikkeling.

  Lees meer

 • Scholingsdag, 25 juni in Woerden

  1 jaar geleden

  Enkele keren per jaar organiseert Borstvoedingorganisatie La Leche League een landelijke scholingsdag voor (aspirant-)leidsters en geïntereseerde moeders. We nodigen je graag uit voor de scholingsdag op 25 juni in Woerden. (bij Utrecht)

  Lees meer

 • Koninklijke onderscheiding voor LLL-leidster Nel Veenman

  1 jaar geleden

  Op 26 april heeft LLL-leidster Nel Veenman een koninklijke onderscheiding ontvangen voor haar vrijwilligerswerk bij Borstvoedingorganisatie La Leche League. Zij is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

  Lees meer

 • Telefonische bereikbaarheid

  2 jaar geleden

  Vanwege een storing in onze telefooncentrale is het landelijk nummer momenteel niet bereikbaar. Op www.kiezenvoorborstvoeding.nl kun je zien wie je op welk tijdstip kunt bellen. Onze vrijwilligers helpen je graag!

  Lees meer