Cursus borstvoeding (1/3) Gouda

Doelgroep Zwangeren en partners
Datum 27 september 2017 van 19:30 tot 21:30 uur
Locatie Verloskundigenpraktijk Gouda, Ronsseweg 3b, Gouda
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Caroline Caris

Ben je zwanger? En denk je er over om borstvoeding te gaan geven? In onze cursus van drie bijeenkomsten kom je alles te weten wat je nodig hebt om een goede start te maken!

De eerste avond krijg je informatie over voorbereiding, de kraamtijd en de eerste weken. We bespreken de eigenschappen van borstvoeding, het drinken aan de borst, hongersignalen, drinkpatroon, hoe weet je of je baby genoeg voeding krijgt en de rol van de partner. 

De tweede avond wordt ingegaan op bijzondere omstandigheden, het voorkomen en oplossen van problemen, afkolven van moedermelk, combineren van borstvoeding en een baan buitenshuis en het afbouwen van borstvoeding.

De derde bijeenkomst is tijdens een info- en ontmoetingsochtend. Dat kan ook als je kindje is geboren. Tijdens deze bijeenkomst komt alles aan bod waar je op dat moment vragen over hebt.

Partners zijn van harte welkom.

De kosten bedragen €35,- per ouderpaar voor twee avonden en een terugkomochtend, inclusief het boek Borstvoeding, compleet handboek voor ouders (verkoopprijs €24,50) 
of  €25,- voor de complete cursus inclusief de borstvoedingswaaier.

Aanmelden kan per mail of telefoon (zie bovenstaande gegevens). Vermeld in de mail je naam, telefoonnummer, uitgerekende datum en of je partner meekomt.