Info- & ontmoetingsochtend Hattem

Doelgroep Zwangeren en voedende moeders met baby
Datum 24 november 2017 van 09:30 tot 11:00 uur
Locatie Na aanmelding ontvang je informatie over de locatie.
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Susan Kers

Borstvoeding: Info- en Ontmoetingsochtend in Hattem

Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Heb je behoefte aan contact met andere voedende moeders? Vind je het leuk om ervaringen uit te wisselen over borstvoeding en het moederschap?

Kom dan van  09.30  tot 11.00 uur naar de informatie en ontmoetingsochtend van Borstvoedingorganisatie La Leche League (LLL) in Hattem! Deze ochtend wordt georganiseerd door Susan Kers, LLL leidster.

Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers kun je ook  antwoorden krijgen op borstvoedingsvragen. Daarnaast is er een mogelijkheid om publicaties van de organisatie in te zien en aan te schaffen.

De bijeenkomsten vinden plaats in ''t' Zilverenschaap'' te Hattem. De kosten bedragen €5,- voor niet-donateurs en €3,50,- voor donateurs ,prijzen zijn incl 1 consumptie met wat lekkers.

Lijk het je leuk om samen met je  kindje(s) te komen?  Meld je dan aan door een  email te sturen naar hattem@lalecheleague.nl. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer en de leeftijd van je kindje(s). Na aanmelding ontvang je per email een bevestiging met hierin ook de routebeschrijving naar de locatie.