Info- & ontmoetingsochtend Nieuwdorp

Doelgroep Voedende moeders met kindje
Datum 11 oktober 2017 van 10:00 tot 11:30 uur
Locatie Na aanmelding ontvang je de adresgegevens.
Taal Nederlands
Aanmelden via

Contactpersonen

Jacobien Walhout

0113-269549

Geanne de Visser

0113-700124

Voed je je baby of kindje sinds kort of al wat langer? Heb je vragen over borstvoeding, bijvoeding, nachtvoedingen, afkolven of andere onderwerpen? Vind je het leuk om andere (lang)voedende moeders te ontmoeten? Je bent van harte welkom op onze info- & ontmoetingsochtenden.

Onder het genot van een kopje koffie/thee is er naast een informatief gedeelte veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen over borstvoeding en het moederschap. Ook aan de kinderen is gedacht, er is genoeg speelgoed aanwezig.

Van 10.00 - 11.30 uur zijn jij en je kindje(s) van harte welkom.
Voel je vrij om iets lekkers mee te nemen voor bij de koffie, om met elkaar te delen.

Graag vooraf aanmelden. De bijeenkomsten zijn op woensdagmorgen, afwisselend in Nieuwdorp en Borsele. Na aanmelding ontvang je informatie over de locatie. Bij aanmelden graag je telefoonnummer vermelden en de leeftijd van je kindje(s).

Borstvoedingorganisatie La Leche League is een vrijwilligersorganisatie en is afhankelijk van giften en de opbrengst van de verkoop van publicaties. Door je donatie laat je je waardering voor onze activiteiten blijken en geef je onze vrijwilligers een steuntje in de rug. Voor deze ochtenden rekenen we op een donatie van minimaal 2 euro.