Boekbesprekingen & meer

Borstvoedingorganisatie La Leche League geeft een ruim assortiment boeken, brochures en andere publicaties uit. Daarnaast verkopen we een aantal boeken waar we enthousiast over zijn, en die in Nederland niet of moeilijk verkrijgbaar zijn.

Borstvoedingswaaier

De borstvoedingswaaier geeft praktische informatie over allerlei onderwerpen waar voedende moeders mee te maken kunnen krijgen. De waaier past gemakkelijk in tas of broekzak, zodat de informatie altijd en overal beschikbaar is.

Lees verder

Borstvoeding, handleiding voor de zorgverlener

Borstvoeding, handleiding voor de zorgverlener biedt zorgverleners de kennis en informatie die nodig zijn om borstvoedende moeders te begeleiden op basis van goede, eigentijdse, wetenschappelijk onderbouwde kennis over de fysiologie van borstvoeding. Met uitgebreid register.

Lees verder

Borstvoeding, compleet handboek voor ouders

'Borstvoeding, compleet handboek voor ouders' geeft uitgebreide informatie over borstvoeding en helpt jonge ouders om de behoeften van hun baby te leren begrijpen.

Lees verder

Koester je kleintje

‘Koester je kleintje’ is een boek over de zorg aan prematuur geboren baby’s. Het boek is op ouders gericht, maar ook voor artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners is de informatie in het boek heel waardevol.

Lees verder

 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor ouders van borstgevoede kinderen. Niet alle informatie hoeft van toepassing te zijn op jouw situatie of relevant te zijn voor jouw levensstijl. Deze informatie is van algemene aard en niet bedoeld als advies, op welke wijze dan ook. Als je een borstvoedingsgerelateerd probleem hebt of specifieke vragen hebt over borstvoeding geven of zaken omtrent borstvoeding, waar je zelf niet uit komt, kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met een LLL-leidster. Dit kan per telefoon, per e-mail, of via de sociale media.